08 oktobris, 2013

Ko dara zintnieks




 Zintnieks VOLDIS PRANCĀNS, 
 
Biedrības Viedums vadītājs. (biedriba.viedums@inbox.lv),
bijis kultūras darbinieks, režisors, Liepājas kultūras komisijas priekšsēdētājs. Beidzis Starptautisko profesionālās dziedniecības akadēmiju.
Vispasaules dziednieku un ekstrasensu līgas sertificēts dziednieks – ekstrasenss.
Konsultē klientus arī neklātienē, nosaka veseluma stāvokli pēc fotogrāfijas,
iezīmē ūdens āderes īpašumu kartēs un mājokļu plānos
(arī no attāluma, pieslēdzoties caur saimnieka foto).
Apkopojis dažas citu seno tautu zināšanas par cilvēka būtību, atradis to sakarības ar baltu dzīvesziņu un Dievatziņu, atspoguļojumu dainās,
kas ļauj labāk izprast latvietību, meklēt savu Laimi.

Interesentu grupām ir iespēja aicināt zintnieku pie sevis vai organizēti ierasties Liepājā, lai papildinātu savus priekšstatus par tēmām:
  • Visums kā Dieva ķermenis un cilvēks kā tā modelis un sastāvdaļa. Fiziskā ķermeņa saistība ar smalkajiem ķermeņiem un atbilstošajiem Visuma smalkajiem plāniem. Energo-informatīvie mezgli cilvēka fiziskajā ķermenī, to funkcijas. Smalko ķermeņu funkcijas – dzīves uzdevumu izpilde. Dzīvības spēka (enerģijas) plūsma ķermenī. Sirds centrs - “dispečers”, harmonijas nodrošinātājs. Kopīga meditācija veseluma atjaunošanai.
  • Mīlestības un cilvēcisko attiecību izpratne smalko ķermeņu funkciju gaismā. Seno grieķu izpratne un pielietojums mūsdienās. Atainojums latvju dainās.
  • Cilvēka smalko ķermeņu saistība ar Garu, Dvēseli un Miesu. Atbilstība baltu priekšstatiem par Dievu, Laimu, Māru un veli. Pēcnāves dzīve. Iespēja sazināties ar mirušajiem. Smalko ķermeņu uzdevumu atainojums latvju dainās. (Ilustratīvi tautasdziesmu dziedājumi.)
  • Veselīga dzīvesveida pamatprincipi. Gara, Dvēseles un Miesas veselums. Pareiza ēdienkarte, īpaši - smago olbaltumu nesaderība. Produktu vērtīguma kritēriji. Ūdens brīnumainās īpašības. Cilvēks – dabas sastāvdaļa. Dažas lētu un ļoti veselīgu ēdienu receptes.
  • Doma kā jebkura procesa sākums, uzdevums enerģiju kustībai un transformācijai. Placebo efekts – doma izraisa reālas elektroķīmiskas reakcijas, organisms pats izstrādā vajadzīgās vielas (alķīmija). Pozitīvās afirmācijas, kā atlasīt vai pašam sacerēt vajadzīgos tekstus. Latvju buramvārdi. Utml.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru